ОГРАНИЗАЦИЈА НА ЕВЕНТИ

Alpha Group е посветена во организацијата на квалитетни настани за нашите клиенти. Преку нашето искуство, креативност и стил, ние Ви гарантираме дека Вашите цели и идеи за Вашиот настан се реализирани. При организација внимаваме на секој детал и реализраме настани кои се финансиски прифатливи, привлечни и иновативни. Ние ја организираме секоја фаза од Вашиот корпоративен настан:
✔ Буџетирање

✔ Сместување
✔ Простор за настани
✔ Транспорт
✔ Толкување / преведување
✔ Угостителски услуги
✔ Производство и дистрибуција на материјали
✔ Опрема
✔ Помошен персонал