За нас

Бидете гостин на вашите веселби и деловни настани препуштајќи ја целата грижа на нас!

АЛФА ГРУП Ви ги нуди најдобрите кулинарски специјалитети.

Почнувајќи од нашиот кетеринг-сервис и беспрекорната услуга, па се до изборот на локацијата, тука сме да ги задоволиме дури и најпрефинетите вкусови.

Следејќи ги светските стандарди во работењето, ви нудиме комплетен кетеринг со сопствен тим и инвентар за служење на храна за:

Корпоративни прослави • Вип настани • Настани на отворено • Свадбени свечености • Приватни забави • Детски родендени

Само кажете ни ги вашите желби и дозволете ни да ги надминеме вашите очекувања и да ви помогнеме да бидете домаќин на настан вреден за паметење.